Tour 2018: HUMAN ALIEN

Take off your space helmet, and travel with me into the galaxy.

Hoogstwaarschijnlijk ben je een mens, human. Een écht persoon, een blonde moeder die van aanpakken weet. Een wat introverte zorgzame broer, met een goede baan. Of een ooit succesvolle ondernemer, inmiddels volledig mislukt. Wellicht voel je je weleens anders dan anderen, anders dan jezelf, los van de wereld. 

Vanaf je geboorte leer je langzamerhand hoe je een mens bent. Los van anderen. Je bouwt je identiteit, persoonlijkheid en je geloofssystemen op van hoe jij en de wereld in elkaar zitten. Dit wordt je realiteit. Hoe sterker dit concept, hoe meer alienated (vervreemd) van je échte zelf je raakt. Wie zijn we in essentie? Moeten we speciaal zijn en uniek? Sandra probeert het te vangen in haar muziek.

Human Alien is de eerste single van het dit jaar (2018) te verschijnen album van Sandra van Nieuwland dat de basis vormt voor deze nieuwe muzikale show. Verwacht naast haar uitgebreide repertoire van prachtige nummers veel nieuwe songs en nieuwe sferen. Zowel ruimtelijk als intiem brengt Sandra met haar band songs met een verhaal. Waar het eigenlijk gaat om het ontsnappen aan deze verhalen.

Reviews

 

Haarlems Dagblad, Peter Bruyn

Flyer Human Alien Tour frontside
Flyer Human Alien Tour backside

Photos

by IAMKAT.

Photography & artwork by IAMKAT.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • White Instagram Icon
  • White Spotify Icon
  • White iTunes Icon