top of page

WONDERLAND

wonderland.jpg
Wonderland Album Cover.jpg

Luister hier!

Je kunt vanaf nu mijn nieuwe album bestellen, mét een speciale boodschap erop, of een berichtje voor iemand anders wanneer je het cadeau geeft of wat je maar wilt.

Stuur een mailtje met je bestelling, je adres en wat je er op wil hebben naar info@sandravannieuwland.com. Vervolgens stuur ik je een betaallink en verzend ik je het album persoonlijk.

Wonderland CD €15

Wonderland vinyl €25

Wonderland vinyl + Human Alien vinyl €35

Wonderland CD + Human Alien CD €25

Verzendkosten komen er nog bij.

Terwijl de wereld zich sloot en de ene na de andere lockdown zich opvolgde fietste ik op vaste dagen naar Amsterdam vanuit Haarlem. Ik nam ook weleens de trein naar mijn zeer gewaardeerde collega en vriend om schetsen van liedjes uit werken. We bouwden in alle rust aan verfijnde arrangementen en subtiele warme klanken. Langzaamaan sculpten (is dat een woord?) we een sprookjesachtig album. 

Ik hoor Wonderland als een prisma. Een album dat het licht breekt en vervolgens verschillende kleuren laat zien. Alle schakeringen mogen gevoeld worden. De zon, maar ook de schaduw. Ach, ik kan het beter uiten in de muziek dan hier in een bericht.

Vandaag is de dag dat ik jou ook mee kan nemen naar Wonderland. Ik hoop oprecht dat je wanneer je weer eens samenkomt met je familie en vrienden deze plaat op zult zetten. Of dat je erbij weg zult dromen als je juist helemaal alleen bent. Of dat het je begeleidt tijdens een wandeling. Hoe dat ook, laten we elkaar tegenkomen in Wonderland!

 

Dankbaar en trots ben ik dat ik heb mogen samenwerken met de meest getalenteerde muzikanten! Allereerst natuurlijk Len van de Laak met wie ik dit wonderlijke avontuur aanging. Maar ook Jonas Pap & Jasper van Rosmalen voor prachtige strijkersarrangementen. Benny Bakker voor de beste drumsound, Tim Barning voor alle vette baslijnen. Maar ook Chris O Kikic, Milo Groenhuijzen, Bas Schouten en Joris Feiertag. Katerina Bomhof-Plevkova voor het dromerige artwork. En natuurlijk mijn lief Lennart Keijser. Speciale dank ook aan Lori Lieberman en Bertolf.

Zoals ik al zei, je vindt meerdere kleuren terug op het album. Dat maakt mij erg nieuwsgierig naar jullie lievelingskleur. Laat het mij weten en geniet!

bottom of page